You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Coșul este gol!

Bunny Boo - Magazin online pentru copii

 • Coșul este gol!

Returnări
Retur


Daca un produs achizitionat de pe Bunnyboo.ro nu te multumeste pe deplin ai posibilitatea sa il returnezi in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii dupa urmatorii pasi:


 1. Completează formularul de mai jos.

 2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de AICI.

 3. Daca vrei sa returnezi mai multe produse este necesar sa completezi un formular de retur pentru fiecare produs in parte.


Un operator Bunnyboo.ro te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea returului si va trimite un curier la tine acasa pentru ridicarea produsului pe care vrei sa il returnezi.

Daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur prevazute la pct. 10 al sectiunii Termeni si conditii, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur in maxim 7 zile lucratoare de la data primirii produsului de catre noi.

Cheltuilele de transport in vederea returului vor fi suportate de catre client.


Conditiile generale pentru returul produselor vandute de Bunny Boo:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificari scrise în maxim 3 zile de la primirea produsului în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. SERENE BABY S.R.L.-D. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.


 • Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

  Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

  Informaţii despre comandă
  Informaţii despre produs și motivul de returnare